OVER MIJ

Het liefst wil ik dat mensen van mij weten dat ik diep liefheb.

Dat ik intens van het leven en al die kleine dingen kan houden. Hoe iets aanvoelt. Hoe iets ruikt. Hoe het licht voor regenboog glinsteringen kan zorgen in iemands haar. Het schaduwspel van blaadjes op mijn muur.

En dat ik daar net als iedereen ook de keerzijde van kan voelen. De zware emoties. Het verdriet, pijn en de onmacht. Inmiddels kan ik die emoties steeds vaker liefdevol dragen. Het zorgt er ook voor dat ik beter begrijp hoe ik kan werken met wat er al is. Door bijvoorbeeld mijn emoties visueel te maken. Zo heb ik leren inzien hoe mooi ze allemaal zijn. Niet alleen de “positieve” en “blije” emoties. Maar alles wat mij mij maakt.

Dat begrip en die inzichten geef ik graag door. Met mijn Brand & Social kits biedt ik jou bijvoorbeeld beeldmateriaal aan om jezelf te kunnen uitdrukken, versterken en zichtbaar te maken. Via mijn online workshops leer ik jou hoe je verschillende kanten van jezelf visueel en tastbaar kan maken. En hoe je beeld en visualisaties kunt gebruiken voor zelfonderzoek. Waardoor jij nog ongeziene van jezelf leert zien, ze bestaansrecht en een liefdevolle plek geeft. 

MIJN MISSIE

Ik wil laten zien dat je door te werken met wat er al is transformatie in gang zet. Dat lijkt misschien een beetje gek. Toch zit daar de kracht of juist de zachtheid van het leven. Want we leven in een wereld vol tegenpolen.

Helemaal in deze tijd waarin alles lijnrecht tegenover elkaar lijkt te staan, haast onverenigbaar. Ik laat op verschillende manieren zien dat die contrasten wel degelijk verenigbaar zijn. Dat je daarvoor het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden. Alleen maar hoeft te kijken naar wat er als is. Zodat die tegenstellingen helemaal omarmt worden en je ze zelfs voor je laat werken. Want wat een zwakte lijkt kan je kracht zijn en andersom.

Het heeft allen je aandacht nodig om zichtbaar gemaakt te worden, waardoor het kans krijgt te transformeren. Zo kan alles wat eerst tegenover elkaar stond een prachtig geheel vormen. En eren we het hele verhaal.

FUN-FACT

Als ik voel dat ik weer toe ben aan een nieuwe versie van mijzelf is een van de eerste dingen die ik vaak doe experimenteren met mijn kledingstijl en kapsel.

Daarom kan het zijn dat ik er nu wat anders uit zie dan in de foto’s op m’n site of de beelden in interviews.

Mocht je willen weten met welke (haar) stijl ik nu weer rondloop kun je altijd even mijn persoonlijke IG checken.

Daar deel ik ook de nieuwste shop updates en data voor mijn opkomende workshops.

IN DE MEDIA

“Met de Salt 70 geven we een moddervette knipoog naar de Quote 500. De Salt 70 is een lijst met mensen die rijkdom creëren, ook zonder uitpuilende bankrekening, groot huis of dikke auto. Rijkdom zit hem voor hen in het beleven van mooie avonturen, creativiteit, vrijheid, doorzettingsvermogen, levenservaring en de natuur. Een lijst met de dwarsdenkers, creatievelingen, oude rotten, wereldverbeteraars en groene gouddelvers.

Lang verhaal kort: Naomi hoort ook thuis in deze lijst.”

SALT MAGAZINE
The Network for trail seekers & Happy Dreamers