Meteen naar de inhoud
LOGO-NAOMI-NEIJSSEN

Het liefst wil ik dat mensen van mij weten dat ik diep liefheb. Dat ik intens van het leven en al die kleine dingen kan houden. Hoe iets aanvoelt. Hoe iets ruikt. Hoe het licht voor regenboog glinsteringen kan zorgen in iemands haar. Het schaduwspel van blaadjes op mijn muur.

En dat ik daar regelmatig de keerzijde van voel. De zware emoties. Het verdriet, pijn en de onmacht. Inmiddels kan ik die emoties steeds vaker liefdevol dragen. Het zorgt er ook voor dat ik beter begrijp hoe ik kan werken met wat er al is. Door bijvoorbeeld mijn emoties visueel te maken. Zo heb ik ze beter leren begrijpen. En kan ik inzien hoe mooi ze allemaal zijn. Niet alleen de “positieve” en “blije” emoties. Maar alles wat mij mij maakt.

Dat begrip en die inzichten geef ik graag door. Zo biedt ik jou de ruimte en manieren aan voor zelfonderzoek. Waar ik je leer allerlei kanten van jezelf visueel en tastbaar te maken. Waardoor jij het bestaansrecht en een plek geeft. 

HART-VUUR

WAAR IK VOOR STA EN WAAR IK IN GELOOF

Fun-fact als ik voel dat ik weer toe ben aan een nieuwe versie van mijzelf is een van de eerste dingen die ik vaak doe experimenteren met mijn kledingstijl en kapsel. Waarbij ik zelf de basis ben (werken met wat er al is) Want ik ben nou eenmaal een visueel dier. Het helpt mij om die nieuwe versie van mijzelf sneller te manifesteren.

Daarom kan het zijn dat ik er nu wat anders uit zie dan in de foto’s op m’n site of de beelden in interviews.

Mocht je willen weten met welke (haar) stijl ik nu weer rondloop kun je altijd even mijn persoonlijke IG checken. Kleine disclaimer, ik ben een echte rebel en een trotse huismus. Die huismus kant van mijzelf deel ik dan ook met veel plezier.

Daarnaast deel ik ook de laatste updates over opkomende en nieuwe workshops. Of vertel ik over Mrs Fineart  en SEEFD.


IN DE MEDIA

"Met de Salt 70 geven we een moddervette knipoog naar de Quote 500. De Salt 70 is een lijst met mensen die rijkdom creëren, ook zonder uitpuilende bankrekening, groot huis of dikke auto. Rijkdom zit hem voor hen in het beleven van mooie avonturen, creativiteit, vrijheid, doorzettingsvermogen, levenservaring en de natuur. Een lijst met de dwarsdenkers, creatievelingen, oude rotten, wereldverbeteraars en groene gouddelvers.

Lang verhaal kort: Naomi hoort ook thuis in deze lijst."
SALT MAGAZINE
The Network for trail seekers & Happy Dreamers
Video afspelen
close

Oh, hallo 👋
Wat leuk dat je er bent!

Schrijf je hier in om op de hoogte te blijven van shop updates, DIY video's en online workshops

We sturen je geen spam! Lees ons [link]privacybeleid[/link] voor meer informatie.