TINY HOUSE renovatie

Een droom die is uitgekomen

Eind 2022 heb ik een 40 jaar oud Tiny House gekocht. Het huisje was hard toe aan liefde en zorg. Wat begon met kleine klusjes, is uitgegroeid tot een gehele renovatie. Benieuwd hoe het nu gaat? Je leest het hier.

Ik droomde over een vrouw. Ze had geen naam, alleen een gezicht dat verdacht veel leek op dat van de Star Trek actrice Michelle Yeoh. Ik had die middag de 2e aflevering van het nieuwe seizoen van Star Trek verslonden. Dan krijg je dat.

Maar voordat ik te ver afdwaal… Dat is waar die slangenring voor mij voor staat. Jezelf keer op keer opnieuw uitvinden. De veranderingen verwelkomen. De zoektocht omarmen naar nieuwe stukje van jezelf.

Ik ga niet alleen mijn dromen met jou delen. Maar ook de inzichten en lessen die ik eruit kreeg, misschien helpen ze jou ook. Anders zijn mijn verhalen en “nachtelijke avonturen” op zijn minst vermakelijk.

Ik droomde over een vrouw. Ze had geen naam, alleen een gezicht dat verdacht veel leek op dat van de Star Trek actrice Michelle Yeoh. Ik had die middag de 2e aflevering van het nieuwe seizoen van Star Trek verslonden. Dan krijg je dat.

Maar voordat ik te ver afdwaal… Dat is waar die slangenring voor mij voor staat. Jezelf keer op keer opnieuw uitvinden. De veranderingen verwelkomen. De zoektocht omarmen naar nieuwe stukje van jezelf.

Ik ga niet alleen mijn dromen met jou delen. Maar ook de inzichten en lessen die ik eruit kreeg, misschien helpen ze jou ook. Anders zijn mijn verhalen en “nachtelijke avonturen” op zijn minst vermakelijk.