Naomi’s Dromen Dagboek

HET BEGIN VAN NAOMI’S
DROMEN DAGBOEK

Hi, ik ben Naomi Neijssen. 

En ik dit is mijn eerste blog post van mijn gloednieuwe dromen dagboek. Dat gaat over… Dromen. Van mijn nachtelijke dromen tot mijn dagdromen en alles daar tussenin. 

Ik had al ongeveer 3 schriften en 4 boekjes rondslingeren waar ik al mijn plannen en geniale ingevingen in opschrijf. Maar tegenwoordig hou ik ook een schrift naast mijn bed zodat ik mijn nacht dromen kan opschrijven als ik wakker word. Anders vergeet ik na een paar uur belangrijke details. En zodra ik tijd heb en mijn handschrift weet te ontcijferen maak ik er een blog post van.

 

Waarom? Omdat ik steeds meer van mijn (dag) dromen leer. Ik begrijp ze beter. Ze helpen me moeilijke of uitdagende situaties en emoties te verwerken. Of om een belangrijke verandering in gang te zetten. Mijn mega interessante onderbewuste dat zich op verschillende manieren bewust probeert te maken. Van korte visuele flitsen die ik krijg als ik wakker ben tot zelfs af en toe voorspellende dromen.

Ja echt! Geen “levensreddende” voorspellende dromen. Nog niet in ieder geval. Maar ik heb nog een mooi verhaal over hoe ik al wist dat ik een steentje uit mijn slangenring zou verliezen en waar ik hem terug kon vinden.

Geen materiaal om tv shows op te baseren. Desalniettemin blijven dat soort voorspellende dromen in mijn ogen natuurlijk wel super interessant!

Dus ga ik mijn dagdromen, dromenreizen, het proces van ontrafelen en het leren begrijpen delen. Want wie weet helpt het jou ook om je eigen dromen beter te begrijpen. Het nieuwe stukje van jezelf wat je nog mag ontdekken. Meer leren vertrouwen op je intuïtie. Dat je echt niet zo gek bent als je in eerst instantie misschien dacht te zijn (dat dacht ik zelf in ieder geval maar ik kan inmiddels niet meer om alle tekens en boodschappen heen) Te zweverig? Geeft niks, mijn verhalen en “nachtelijke avonturen” zijn op z’n minst entertainend te noemen. 

Enjoy

Heb je nou zelf ook een leuke, rare of bijzondere droom gehad? Deel hem met mij. Zeker als je wat hulp wil met het begrijpen van de onderliggende boodschap van je slaap dromen. Zo helpen we elkaar een nieuwe wereld vol verhalen en mogelijkheden te ontdekken.  

Ik kijk er nu al naar uit om jullie verhalen te mogen lezen.


ALLE BERICHTEN

Leave a Comment